letters en lekkers voor veggies en andere smulpapen


Happy veggie: stem en win!

sobanoedels_met_tofoekoekjes ©Groene Prinses

Doorgaans houd ik niet zo van commerciële wedstrijden, maar omdat ik de producten van Lima best wel een warm hart toedraag, heb ik me laten verleiden om deel te nemen aan de ‘Happy veggie receptenwedstrijd’. Twee van mijn recepten dingen mee naar een prijs: sobanoedels met komkommer en tofoekoekjes en zomerrolletjes met tempé en gemberdipsaus.

Het zou me bijzonder veel plezier doen als jullie op een van mijn recepten willen stemmen en me aan de felbegeerde publieksprijs willen helpen! Zelf kunnen jullie een mand vol lekkers van Lima winnen.

O ja, je kunt maar op één recept stemmen, dus tactisch gezien is het natuurlijk het beste als alle Groene Prinses-stemmen naar hetzelfde recept gaan. De sobanoedels staan al een beetje verder dan de zomerrolletjes en zijn dus in de beste positie om te klimmen ;-)

Veel dank en vergeet zeker niet om de receptjes eens uit te testen!

2 Responses leave one →
  1. mei 12, 2015

    Done!
    De receptjes zien er allebei heerlijk uit :-) zoals steeds ;-)

  2. mei 12, 2015

    Zo jammer dat je maar één keer mag stemmen… Ik stemde al voor de seitan met sinaasappelsaus van Julienne, maar had graag op zo veel meer receptjes gestemd :-(

Leave a Reply

Note: You can use basic XHTML in your comments. Your email address will never be published.

Subscribe to this comment feed via RSS