letters en lekkers voor veggies en andere smulpapen


Ik ben wild van WILD!

WILD project Antwerpen 1
Een van mijn nieuwe favoriete adresjes in mijn thuisstad Antwerpen is WILD project, een eethuisje dat wordt gerund door twee zussen met Italiaans-Zwitserse roots. Sinds de opening in januari kwam ik er al geregeld over de vloer, maar pas onlangs dacht ik eraan om mijn fototoestel mee te nemen en dit leuke plekje met jullie te delen.

WILD Antwerpen3
Alles op de menukaart van WILD is vegetarisch, en een flink deel ervan is ook geschikt voor veganisten. De gerechten zijn eenvoudig, maar steevast kwalitatief en vol van smaak. De zussen kiezen dan ook bewust voor ambachtelijke, lokale en veelal biologische ingrediënten. En ze bakken zelf overheerlijk kraakvers brood!

WILD Antwerpen2
Mijn favoriet op de kaart? De sandwich met crunchy tofu, spinazie, tomaat, radijs en zadenspread. En ook van de Vegan Burger Sandwich en de Vegan Brunch Plate (zie foto) heb ik al volop genoten. Om maar te zwijgen van de verse sapjes, de rozemarijnthee en de lekkere (grotendeels vegan) gebakjes op de toog …

tulpen WILD2
WILD is niet alleen lekker, maar ook nog eens gezellig. De huiselijke sfeer, de bloemen op de tafels en de vriendelijke bediening maken dit eethuisje tot een rustige oase in de drukte van de stad. Bovendien geeft de internationale uitstraling van WILD me altijd even het gevoel dat ik met vakantie ben.

WILD project, Grote Pieter Potstraat 21, 2000 Antwerpen

3 Responses leave one →
 1. april 19, 2016

  Lijkt me een leuk restaurantje! Ik ben er nog niet geraakt maar ga het binnenkort zeker eens uittesten.

 2. de groene prinses permalink*
  april 21, 2016

  Zeker doen, Greet! En laat me eens weten wat je ervan vond! ;-)

 3. april 23, 2016

  Ooh, lijkt me een heel fijn plekje! Onthoud ik voor als we nog eens een dagje Antwerpen inplannen :-) dankjewel!

Leave a Reply

Note: You can use basic XHTML in your comments. Your email address will never be published.

Subscribe to this comment feed via RSS