letters en lekkers voor veggies en andere smulpapen


Lam en Loebas, kleine (veggie) koks

Lam en Loebas, kleine koks
Tot nog toe hield ik mijn activiteiten als schrijver netjes gescheiden van mijn Groene Prinses-avonturen. Wie belangstelling heeft voor mijn boeken, kan immers op mijn andere blog, Vol van zinnen, terecht.

Maar nu ga ik hier voor een keertje toch een beetje reclame maken voor een van mijn boekjes. Omdat het helemaal op en top vol Groene Prinses-vibes zit ;-)

Lam en Loebas, kleine koks, mijn gloednieuwe boekje voor beginnende lezers, gaat namelijk over oogst-, kook- en smulplezier. Claudia Verhelst maakte prachtige illustraties bij mijn verhaal en uitgeverij De Eenhoorn combineerde tekst en beeld tot een bijzonder mooi geheel.

Voor kinderen die zelf graag kokkerellen, met de hulp van mama of papa, bevat dit boek een leuk extraatje: vijf vegetarische recepten om meteen uit te proberen! Een leuke stimulans voor alle kinderen die meedoen met Dagen zonder vlees? :-)

Bekijk hier enkele pagina’s uit het boek!

Lam en Loebas, kleine koks is vanaf morgen (1 maart dus) te koop bij de betere boekhandel of via uitgeverij De Eenhoorn.

2 Responses leave one →
  1. maart 2, 2016

    Ziet er superleuk uit, Prinses! Die onthoud ik voor als we nog eens een kadootje voor een kindje nodig hebben :D

  2. de groene prinses permalink*
    maart 13, 2016

    Dank je wel, Silke! :-)

Leave a Reply

Note: You can use basic XHTML in your comments. Your email address will never be published.

Subscribe to this comment feed via RSS