letters en lekkers voor veggies en andere smulpapen


Veel geluk in 2015!

Groene Prinses 2015
Ik wens jullie een jaar vol kook- en eetplezier, warmte, gezelligheid, aangename verrassingen en onverwacht avontuur.

Het begin van het nieuwe jaar is echter niet alleen het moment om jullie veel geluk toe te wensen, maar ook om jullie te bedanken voor alle bijzonder leuke reacties en berichten die ik het afgelopen jaar mocht ontvangen. Jullie enthousiasme is de motor achter mijn blog! Ik kijk er al naar uit om jullie in 2015 weer een heleboel recepten en reisverslagjes te presenteren.

Wat ik nog meer wil in 2015? Dat lees je op het lijstje hieronder. Goede voornemens, weet je wel ;-)

voornemen2015 ©Groene Prinses
En wat zijn jouw plannen, dromen, verlangens en voornemens?

 

4 Responses leave one →
 1. januari 2, 2015

  Mooie voornemens, maar misschien nogal vaag? Na alle cursussen die ik de laatste tijd heb gevolgd over persoonlijke efficiëntie (zucht) heb ik geleerd dat dit soort dingen niet werken, je moet het concreter maken, met ‘als-dan’. Dus in plaats van minder twijfelen, moet je bijvoorbeeld schrijven: als ik mijn weekmenu maak, dan ga ik minder twijfelen aan de recepten die ik uitkies.

  :)
  Zomaar even een tip. :D

 2. de groene prinses permalink*
  januari 3, 2015

  @Prinses op de kikkererwt: dank je wel voor de tip, en ja hoor, mijn lijstje was inderdaad behoorlijk vaag, maar het was ook niet echt bedoeld als een concreet plan voor 2015, maar eerder als een vleugje positieve inspiratie ;-) Misschien probeer ik voor mezelf weleens zo’n concreter lijstje te maken…

 3. Judith permalink
  januari 13, 2015

  Meer leven met minder.
  Verder lijkt jouw lijstje veel op het mijne en voorlopig lukt het perfect, maar we zijn pas aan het begin…

 4. de groene prinses permalink*
  januari 16, 2015

  @Judith: meer leven met minder.
  Dat is kort en krachtig, maar mooi gezegd :-)

Leave a Reply

Note: You can use basic XHTML in your comments. Your email address will never be published.

Subscribe to this comment feed via RSS