letters en lekkers voor veggies en andere smulpapen


Good mood food

Zou het kunnen dat good, mood en food niet toevallig rijmen? De jonge Ierse kok Donal Skehan vindt alvast dat de drie samenhoren en verzamelt op www.thegoodmoodfoodblog.com recepten die je humeur een boost geven. Bovendien maakt hij ook wondermooie foto’s die je het water in de mond doen lopen. Deze keukenprins is geen vegetariër, maar dat hij van verse seizoensgebonden producten houdt die soms ook nog uit zijn eigen tuin blijken te komen, maakt veel goed. Enkele gerechten die ik op zijn blog ontdekte en die ik bijzonder graag wil uitproberen: Crunchy Peanut Satay Noodles, Avocado Parmesan and Rocket Pasta, Broad Bean Crostini en Pumpkin Chocolate and Pecan Brownies.
(En toegegeven – tussen haakjes weliswaar: de kok ziet er minstens even lekker uit als zijn culinaire creaties… ;-))

PS: beloven jullie dat jullie na het lezen van deze tip ook nog af en toe een bezoekje aan mijn blog brengen?

No comments yet leave one →

Leave a Reply

Note: You can use basic XHTML in your comments. Your email address will never be published.

Subscribe to this comment feed via RSS