letters en lekkers voor veggies en andere smulpapen


Een amandelwitte prins

Al jarenlang droomde ik van een Artisan Mixer van KitchenAid. Niet alleen een wonderbaarlijk hulpje in de keuken, maar ook een bloedmooi ding. Helaas eveneens een peperduur ding. Mijn droom bleef dus een droom … Maar wel een bijzonder actieve droom: regelmatig belandde ik op de officiële website van KitchenAid om me te vergapen aan het moois en om keer op keer te ontdekken dat die Artisan toch wel echt bijzónder veel kan (al moet je voor elk extra onderdeel nog eens behoorlijk wat duiten neertellen).

Toen ik het voorbije weekend in een kookwinkel een onwerelds mooi moederdagaanbod van KitchenAid zag, ging ik overstag. Bij de Artisan kreeg je zomaar even een gratis roomijsbereider, een KitchenAid-attribuut dat me sowieso al de ogen uitstak. En al ben ik dan geen moeder, dat moederdagaanbod riep zo hard naar me dat ik een poos later in het bezit was van een prinsheerlijk amandelwit keukenhulpje. Nu staat hij hier te blinken in mijn keuken. En zonet verrichtte mijn keukenprins zijn eerste daad: hij kneedde in een mum van tijd een soepel deegje voor een quiche. Ongetwijfeld zullen er nog duizenden daden volgen: koekjes, pizza, brood, ijs … Ik droom alweer van méér!

5 Responses leave one →
 1. juli 12, 2010

  haha,
  ik had je log niet volledig gelezen…..Ik was weer te snel!
  Je hebt hem al!
  Geniet van je prins.
  Veel groetjes
  Maman Verte

 2. de groene prinses permalink
  juli 12, 2010

  Genieten doe ik zeker! Daarvoor dienen prinsen hé! ;-)

 3. oktober 7, 2010

  Oh, ik wil er ook één!! Maar liefst zo’n knalrood exemplaar, fantastisch mooi maar zo duur en het neem ook behoorlijk wat plek in. Gelukkig is het naast een handig gebruiksvoorwerp ook gewoon mooie keukendecoratie natuurlijk.

 4. januari 6, 2011

  ik heb een rode… ja ja. Nog geen seconde spijt van gehad.
  En ook de ijsroommaker, de pastamaker, …

 5. de groene prinses permalink
  januari 6, 2011

  ja, het is een heerlijke machine hé!

Leave a Reply

Note: You can use basic XHTML in your comments. Your email address will never be published.

Subscribe to this comment feed via RSS